Mõnedel hüpoallergeensetel toitudel esineb praegu tarneraskuseid, mis muudavad ka klientidele vajalike lahenduste pakkumise keerulisemaks.

SPECIFIC hüpoallergeensed kuivtoidud ja konservid on püsivalt ja varudega ladudes olemas. Kvaliteetsed ravitoidud on suunatud koertele ja kassidele, keda vaevavad toiduallergia, kombineeritud toidutalumatus ja/või ülitundlikkus keskkonnategurite suhtes. Toidud sisaldavad hüdrolüüsitud valku ja suures koguses kalalist päritolu EPA-d, mis toetavad looma toimetulekut.

 

  • Hüdrolüüsitud lõhevalk, riisivalk ja riis tagavad madala allergeensuse ja hea seeduvuse
  • Nahka toetavad toitained, n-3, A- ja E- vitamiin, B-vitamiinide kompleks, tsink ja seleen toetavad nahaprobleemidega looma loomulikul viisil ning aitavad säilitada naha kaitsevõimet
  • Igas vanuses loomadele

 

Allergilise koera toidu vahetamine võib olla keerukas protsess. SPECIFIC hüpoallergeensed toidud ei tekita allergilist reaktsiooni, sest neis sisalduvate hüdrolüüsitud lõhevalkude peptiidid on selleks liiga väikesed. Vastureaktsioonide riski vähendavad ka madala allergeensusega riis ja valkudeta loomsed rasvad.

 

KOERALE
CDD-HY hüdrolüüsitud kuivtoit toiduallergiaga koerale
COD-HY hüdrolüüsitud kuivtoit allergiaga koerale
COW-HY konserv allergiaga koeraleKASSILE
FDD-HY hüdrolüüsitud kuivtoit toiduallergiaga kassile
FOD-HY hüdrolüüsitud kuivtoit allergiaga kassile
FOW-HY konserv allergiaga kassile