Taimne granuleeritud kassiliiv FIX 5l

Taimne granuleeritud kassiliiv FIX 5l

FIX – see kõrgklassi granuleeritud taimne kassiliiv, äärmiselt lihtne kasutada ja väga ökonoomne, nii et see kestab kaua. Pärast tualeti kasutamist peate eemaldama ainult niisked graanulid ja tahked osad ning tualett ongi uuesti puhas. FIX – see on rohi. Seesama, mis kasvab heinamaal. Teda on korjatud, pestud, kuivatud,purustatud, siis lisatakse vett ja siis tulevad välja raanulid. Ja ongi kõik. 100% LOODUSLIK. Mingeid keemilisi lisandeid.

Taimne granuleeritud kassiliiv FIX – on naturaalne paakuv kassiliiv kassidele, näriliste ja muude lemmikloomade.

FIX – tähendab, et, täiuslikult imab niiskust,neutraliseerib ebameeldivaid lõhnu,liiv on meeldiva,loodusliku lõhnaga- ilma kunstliku lõhna- ja maitseaineta. Samuti võib visata tavalisse prügikasti, anumasse või kompostikasti.

Sobib kassipoegadele, närilistele,orav, chinchilla ja teistele lemmikloomadele.