Giardia – üheelmelised soolestiku parasiidid

Giardia – üheelmelised soolestiku parasiidid

Lambliaasid on kõige lihtsamad üheketallised mikroorganismid, mis elavad koerte ja kasside peensooles ning põhjustavad haigust, mida tuntakse kui lambliasiat ja giardiaasi. Ladina nimi lamblia Lamblia Intestinalis Giardia. Giardiat leidub meie riigis ja paljudes teistes maailma paikades. Loom on nakatunud suu kaudu suu kaudu, lootes toitu, mis sisaldab lamblia tsüsti. Peensoolel avaneb tsüst ja vabastab trofosoidi aktiivse vormi.

Video juhendamine

protseduur on lihtne, seda saab teha kodus.

Giardia – üheelmelised soolestiku parasiidid, mis põhjustavad loomadel pikaajalist kõhulahtisust, mõnikord koos veresoonte segunemisega.

Sheerige


Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус! Яндекс.Метрика